Woninginrichting van karton

Ben je op zoek naar woninginrichting van karton? Dan ben je bij Karton Design aan het goede adres. Alles kan van karton! 

Woninginrichting van karton

Woninginrichting van karton, alles is mogelijk. Wat dacht je van een bank van Karton, een Kartonnen stoel, tafel, lamp, kast, bedenk het maar en vraag het aan. Ik kan jou idee vertalen naar een ontwerp in Karton. Heb je zelf iets ontworpen en wil je dit gesneden hebben? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Heb je een bedrijf en wil je je (potentiële) klanten op een originele manier aanspreken? Ook dan is een woninginrichting van karton echt iets voor jou. Of het nu gaat om de verpakking van een product, een display, de inrichting van een beurs, evenement, kantoor of woning.

Wil je liever gebruik maken van onze standaard collectie kartonnen meubels, dan verwijzen we je graag naar onze webshop.

Daarom kies je voor Karton Design!

Karton Design is een creatief ontwerpbureau met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 20 jaar ervaring als ontwerpster bij diverse golfKarton producenten en is technisch specialist in Karton.

  • The sky is the limit: alles is mogelijk van karton
  • Binnen een dag heb je een reactie
  • Persoonlijk en snel
  • Vraag een gratis offerte aan voor jouw idee
  • En heb je nog geen concreet idee? Ik denk graag met je mee!

Gratis offerte aanvragen voor meubels van karton

Heb je leuke ideeën voor een woninginrichting van karton en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Dan kun je drie dingen doen: je kunt een offerte aanvragen of je kijkt in de portfolio  of in de webshop voor meer inspiratie.