Wie

Karton Design is een creatief ontwerp buro met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. Dat is wie wij zijn.

De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 20 jaar ervaring als ontwerpster in de karton industrie en is technisch specialist in Karton.

Als ontwerpster ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden in Karton toepassingen. Het lichte gewicht, de kracht en de eco-look bieden ongelimiteerde mogelijkheden. Het product Karton is laagdrempelig en leent zich uitermate voor praktische toepassingen in het dagelijks gebruik. U kunt hierbij denken aan verpakkingen, maar ook aan complete standbouw, display’s, tafels, stoelen, kasten, buro’s, banken, bedden, wanden, lampen, tassen, decoratie, etc.”

Alles kan van Karton.

„Mijn ontwerpen kenmerken zich door hun toepasbaarheid en het optimaal gebruik maken van het karton in al haar eenvoud en schoonheid.”

Voor de productie werk ik samen met diverse partners. Afhankelijk van de aantallen en de materiaal keuze, zijn ze elk specialist met hun eigen expertise. Zo kan ik de de juiste partner bij ieder product vinden.

Margrieta

Vraag offerte aan

Heb je een leuk idee, maar weet je niet of het haalbaar is in Karton en wat de prijs zou zijn? Vul dan dit formulier in, upload je schets en druk op verzenden.
Wij sturen je dan zo spoedig mogelijk een ontwerp en prijs voor jou idee.
Zo makkelijk kan het zijn!