Snij/plot service

`Maquette en verpakking voor nieuwbouw project uit golfKartonLogo uit 5 cm Honingraat kartonDisplay voor hondenhanddoeken, gesneden uit golf Karton en voorzien van tekst in 300 grams Kraft.Kerstgeschenk mini zorgkiosk bedrukt op en gesneden uit vouwKartonBokaal gesneden uit golfKarton voor de Gemeente Brummenkartonnen paard gesneden uit 500 grams sulfaat

Maquette met opbergvak uit golfKarton – Logo uit 5 cm Honingraat – Display uit golfKarton met tekst uit kraft – Kerstgeschenk geprint en gesneden uit 300 grams MC – Bokaal uit golfKarton met tekst uit enkelzijdig golf – Paard uit 500 grams vouwkarton

Karton Design is gespecialiseerd in het snijden van Karton platen. Je kunt bij ons een lijntekening (vector bestand) laten snijden en rillen (vouwen) in de gewenste Karton soort. Zo kun je je eigen producten, prototypes, maquettes, promotiematerialen, etc. eenvoudig en professioneel laten snijden.

Wij zijn creatieve denkers met een technische achtergrond en denken graag met je mee om de juiste oplossing voor jou te vinden. Door onze ervaring en knowhow kunnen we je begeleiden met de juiste keuze van het materiaal, zodat het eind resultaat geheel aan je verwachting voldoet. Wij overleggen altijd met je voor de levertijd en communiceren in korte duidelijke lijnen.

Wij gebruiken een computer gestuurde Konsberg snijplotter om Karton te snijden in een maximaal formaat van 2200x1680x80 mm (Lengte x Breedte x Dikte). Je kunt ons je vector bestand mailen, wij controleren of alles in orde is en laten je de prijs weten. Om je een juiste offerte te kunnen sturen hebben we wel informatie van je nodig, zoals wat moet er gesneden worden, uit welk materiaal en om hoeveel stuks gaat het. Vraag hier een offerte aan voor het snijden van jou product.

Voor het aanleveren van de juiste bestanden hebben we hier wat informatie voor je verzameld.

Als je akkoord bent met onze offerte zorgen wij voor de juiste materialen en snijden we jou werk netjes uit. De uitgesneden delen worden dan netjes naar je opgestuurd. In overleg is het ook mogelijk de uit gesneden delen op te halen.

Voor rechtstreeks bestellen van kant en klare kartonnen meubels kun je terecht bij onze webshop.

De Konsberg Snijplotter snijdt een model uit dat getekend is in de speciale CAD software voor de Karton industrie

AANLEVEREN SNIJBESTANDEN