Projecten

Theater van Karton    Eettafel en stoelen van Karton  Pop up Museum in Ede

Karton wordt steeds vaker ingezet voor projectinrichting, het is een veelzijdig materiaal met een aantal voordelige eigenschappen. Of het nu gaat om de inrichting van je beurs, je winkel, expositiewanden of expositie tafels in een museum, wat jij maar bedenkt, wij maken het voor je op maat. Wij helpen onze klanten van een idee of schets, naar het uiteindelijke product.  Als het van Karton is zijn wij DE specialist. Bij onze Karton projecten zijn de belangrijkste pijlers het ontwerp, de wens van de klant, de keuze van de juiste Karton soort, de uiteindelijke productie en montage mogelijkheden.

Bij elke toepassing kijken wij naar de keuze in materiaal. Hierin is het belangrijk te kijken naar de toepassing. Wil je wanden dan zullen we al snel voor een 16 mm Karton board kiezen, dit is sterk, licht, heel mooi te bedrukken, en in groot formaat te leveren. Wil je een eco uitstraling dan zullen we naar een bruine Karton soort gaan, dit kan Honingraat Karton zijn of golf Karton. Wil je iets mooi strak bedrukken, dan is een witte ondergrond een betere keuze. Wil je een stoere uitstraling dan is Honingraat karton waarschijnlijk een goede keuze. Wil je een mooi design met de golfjes zichtbaar, dan is golf Karton een goede keuze. Golf Karton is beschikbaar in verschillende golfdiktes, of combinaties hiervan.

Wij helpen je graag met de keuze van het materiaal, het meedenken in mogelijkheden en onmogelijkheden en het realiseren van je idee tot een uiteindelijk product.

Geen uitdaging is te gek, tenslotte ALLES KAN VAN KARTON!

Voor meer ideeën verwijzen we je graag naar onze portfolio.

Stoomboot van Karton  Beursstand van karton  Expositiewanden Museum Het Schip van karton