Ontwerp

Balie display op maat  Biertasje  model rolstoel zorgkiosk

Wij helpen onze klanten van een idee, naar een ontwerp, een model, tot het uiteindelijke product. Of dat een verpakking is of een display,  als het van Karton is zijn wij DE specialist.

Karton Design is een creatief Karton ontwerp buro met en technische achtergrond en jarenlange ervaring in de Karton industrie. Wij beschikken over moderne software die speciaal is ontwikkeld voor de Karton industrie en een Konsberg snijtafel om de modellen te snijden.

De klant staat bij ons centraal. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten in samenwerking met ontwerpers, Karton bedrijven en eindklanten. In overleg met de klant brengen we een idee tot leven. Soms is dat een geheel nieuw idee, soms gaat het om een aanpassing van een bestaand model of een model uit de Fefco of ECMA bibliotheek.

Als jij het kunt schetsen, kan karton Design het vertalen naar een ontwerp in Karton.
Om het ontwerp goed te kunnen beoordelen op uiterlijk, formaat, sterkte en kwaliteit snijden wij altijd een onbedrukt model uit dat we opsturen naar de klant om te testen. Een tastbaar model zegt meer dan een platte tekening voor de meeste mensen.

Het idee dat jij aanlevert wordt door ons vertaald naar een ontwerp in Karton dat geproduceerd kan worden. Wij slaan alles klant specifiek op, jou idee is van jou en blijft van jou. Zodra je het model hebt goed gekeurd zullen we je de tekeningen mailen in PDF en DXF (of het formaat dat wilt).

 

  Biertas voor 1 flesje bier van gestapeld Karton  interieurtje