• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Vloerdisplays van karton

Informatie opvragen
Zespri_5 (1).jpg

Zespri kubussen

Voor de firma Zespri mochten we Zespri kubussen leveren die op evenementen gebruikt worden voor een 4 op een rij spel. De kubussen hebben we in 2 kleuren gedrukt die echt bij de Zespri kiwi’s passen. Jong en oud vermaakt zich prima met dit leuke initiatief van Zespri. Een hele interactieve manier om in contact te komen met je klanten.

20191014_121617_resized.jpg

Gekleurde letter in honingraat karton

Voor DEAC koffie experts mochten we een grote gekleurde letter in honingraat karton maken voor in de showroom. We hebben de A gemaakt van 16 mm BEELITE dat is voorzien van een EU-brandcertificaat. De letter is geprint in de kleur van de klant en door de 2 voetjes staat hij stevig.

Model-rolstoel-zorgkiosk.jpg

Model rolstoel zorgkiosk

We maken regelmatig zorgkiosken voor een klant, nu kwam de vraag of we ook een rolstoel variant kunnen maken. Natuurlijk kan dat. We hebben het model rolstoel zorgkiosk gemaakt aan de hand van de maten van de echte variant, maar nu van Karton, demontabel. Op de foto het onbedrukte pasmodel.

Snobbs-display-detail (1).jpg

Snobbs display

Van Snobbs kregen we de vraag een display te ontwikkelen voor hun hondenhanddoeken. De display mocht wit blijven, maar het moest wel duidelijk zijn waar het om ging. De topkaart van 2 mm displaykarton hebben we gesneden in de vorm van het kroontje uit het logo, de voorzijde is full-color bedrukt.

Grolsch-beugelfles.jpg

Grolsch beugelfles

Voor promotie doeleinden mochten we een ontwerp maken voor een Grolsch beugelfles, maar dan ietsje groter. Onze Grolsch beugelfles is maar liefst 6x zo groot als het origineel. Onze klant heeft de onderdelen geprint en zo is de reuze beugelfles op diverse locaties te bewonderen.

sokkel-display-02.jpg

Royal Blue display

Voor Royal Blue mochten we een display ontwikkelen om de prachtige Delfts Blauwe handgevormde appels ten toon te stellen. Nadat het ontwerp was goedgekeurd hebben we de displays geprint in de huisstijl, gerild en gesneden en per stuk verpakt zodat ze probleemloos naar diverse locaties wereldwijd verstuurd konden worden.

Display-model.jpg

Model display

Voor onze klant kregen we de vraag een display te ontwikkelen in bruin Karton die toch wel wat gewicht moest kunnen dragen. We hebben daarom gekozen voor een bruine BC-golf (7 mm). De schuine wanden zorgen voor een speels en slank uitziende display. Met de snijplotter hebben we een onbedrukt pas model gesneden van de display in de juiste kwaliteit.

Boekendisplay01.jpg

Boeken display

Deze boeken display is rank en slank. Hij bestaat uit een voet, een topkaart en een bak met vakverdeling. De boeken display is geheel gemaakt van golfkarton en naar wens te bedrukken. De bak biedt plaats voor 8 vakken met een formaat van 140 mm breed, 235 mm hoog en 90 mm diep. 

KD001259-3d-zijkant_0011.jpg

Vloerdisplay

Je product in de winkel presenteren gaat perfect met deze vloerdisplay. Met een vloer oppervlakte van 60×40 cm is deze vloerdisplay overal inzetbaar. Het aantal schappen kun je zelf kiezen. De topkaart maakt het mogelijk je boodschap naar de klant uit te dragen. De buffer aan de onderzijde maakt de vloerdisplay helemaal af.

totem.jpg

Presentatiezuil

Deze presentatiezuil neemt weinig ruimte in en heeft veel oppervlakte om je boodschap duidelijk over te brengen. Hij heeft een maat van 550 mm breed en 1580 mm hoog. Door de slimme constructie binnen in de zuil staat hij mooi bol en blijft hij goed staan. Hij wordt plat geleverd en staat binnen een paar tellen.

Cat-tafel-detail-41a.jpg

Kartonnen planten potten

Deze prachtige kartonnen planten potten zijn gemaakt van meerdere lagen 3-laags golfkarton. Deze prachtige kartonnen planten potten zijn verkrijgbaar in onze webshop PUUR|karton. Door de kunststof binnen pot kun je je planten gewoon water geven, terwijl de buitenkant 100% karton is. Deze potten zijn een lust voor het oog.

theater-4-e1437050983609.jpg

Theater

Om aandacht te vestigen op acties in de supermarkt heeft Karton Design dit theater ontworpen. In dit geval kan de klant het gewicht van de reuze pompoen in het theater raden. Een andere week wordt het theater gebruikt om aandacht te vestigen op een aanbieding, actie of nieuw product.

Scroll naar boven