• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Verpakkingen van karton

Informatie opvragen
Aryzon-doosje-1.jpg

Aryzon verzendverpakking

Voor en met de mannen van Aryzon heeft Karton Design een Aryzon verzendverpakking op maat ontwikkeld voor het verpakken en verzenden van hun cardboard augmented reality headset. 

Mini-zorgkiosk-van-karton (1).jpg

Mini zorgkiosk

Voor een van onze klanten maken we regelmatig dummy’s van hun zorgkiosken op ware grootte. Voor de kerst wilde de klant een mini variant cadeau geven van 12 cm hoog.

Minibox-zwart5.jpg

Mini boxje

Soms moet er iets kleins leuk verpakt worden. Dat kan ik Karton in combinatie met schuim. Zo ontstaat het mini boxje. In een bestaand ontwerp hebben we een ander interieurtje.

Frikadel3.jpg

Frikandel bakje

Voor een Karton verwerker mochten we een bakje ontwikkelen om frikadellen in op te warmen en serveren. Het frikadel bakje is gemaakt van 350 grams SulfaatKarton.

Bierverpakking1.jpg

Bierverpakking

De bierverpakking geeft ruimte aan 6 bierflesjes die je optimaal kunt presenteren. De bierverpakking wordt plat geleverd en is eenvoudig op te zetten, te vullen en te sluiten.

beterezorg1.jpg

Betere zorg boxen

N.a.v. een schets van Roorda Reclamebureau heeft Karton Design een ontwerp en model gemaakt voor de betere zorg boxen in 350 grams sulfaat Karton.

Kruk1.jpg

Multifunktionel krukjes van karton

CIGICARD2.jpg

Display doosje

Voor een Karton bedrijf mocht Karton Design een doosje ontwerpen wat ook als display kan dienen. Het display doosje is gemaakt van 1,5 mm E-golf en full-color gecacheerd.

Muziekdoosje_2.jpg

Muziekdoosje

Voor Raypack mochten we een muziekdoosje ontwerpen voor oorsmeer artikelen. Als je het doosje opent gaat het muziekje spelen. We hebben het ontwerp gemaakt in 1,5 mm dik E-golf.

KD001097-dispenser.jpg

Dispenser

Om fietsbanden te presenteren op de toonbank zocht de klant een dispenser doos. Karton Design heeft de klant voorzien van een pasmodel en contact gelegd met grafisch ontwerpster Sandra Heijink.

Scroll naar boven