• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Verpakkingen van karton

Informatie opvragen
Royal-Blue-4.jpg

Royal Blue doosje

Voor de Royal Blue collectie mochten we een mooi doosje produceren waar de prachtige porseleinen appeltjes mooi en goed beschermd in verpakt zitten. Het doosje en interieur zijn plat verzonden aan de klant en eenvoudig op te zetten door de verlijmde bodem. 

Theedoos-2.jpg

Theedoos

We willen een “thee-ei” met deksel en zakken met thee versturen, zonder dat alles door de doos vliegt. Zo kwam deze theedoos tot stand. In de doos hebben we een interieur gemaakt dat het thee-ei op zijn plaats houdt en waarachter ruimte is voor de zakken met thee.

Kattevoer-verzenddoos-3.jpg

Promodoos

Soms wil je je product promoten en een promodoos uitdelen zodat de kieskeurige klanten je product kunnen proeven. Zo ontwikkelden wij deze promodoos voor een klant, waar 2 soorten droge brokjes en 2 soorten vleesjes voor onze geliefde huisdieren in zitten. 

Biertasje-model.jpg

Model biertasje

Kun je ook een biertasje op maat maken voor onze klant? Ja natuurlijk kan dat. Wij maakten de tekening en het pas model. De klant heeft het karton bedrukt, gestanst, geplakt en geleverd.

Interieur-Creativitijd-1.jpg

Interieurtje

Dit interieurtje mochten we ontwikkelen voor een van onze Belgische klanten die verschillende Whiskey samples naar hun klanten wil sturen. We hebben het interieurtje van E-golf gemaakt et ruimte voor de flyers, en sample flesjes.

Omdoos-inhoud-2.jpg

Verzendverpakking machine kast met beeldscherm

Voor een producent van verpakkingsmachines mochten we een verzendverpakking ontwikkelen voor een machine kast met beeldscherm. De kast moest goed beschermd zijn tijdens transport. Ook de nippels aan de zijkant van de kast moesten goed beschermd zijn.

2-vaks-verpakking-01.jpg

2-vaks verpakking

Voor een collega mochten we een 2-vaks verpakking ontwikkelen voor luxe koekjes. De koekjes moesten deels zichtbaar blijven. De doos is voorzien van een vakverdeling. De deksel schuift er als een huls overheen. Door het venster in de huls zijn de koekjes deels zichtbaar. De 2-vaks verpakking is geheel gemaakt van 300 grams vouwKarton.

Vaas-verpakking-2.jpg

Vaas verpakking op maat

Voor onze klant Beekman Stansvormen mochten we een Vaas verpakking op maat ontwikkelen. De vaas moest goed beschermd zijn en strak verpakt. We hebben de doos en het interieur op maat gemaakt en een pas model gesneden op onze snijplotter.

Grote-doos-met-deksel.jpg

Grote doos met deksel

Deze grote doos met deksel is gemaakt van golfkarton en wordt gebruikt om afval in te doen. De deksel zit er los op, je kan hem eraf halen, maar niet kwijtraken. Zo kun je de doos eenvoudig legen als hij vol zit.

Bierverpakking-2.jpg

Golfkartonnen biertasje

Een van onze klanten wilde een originele verpakking voor 1 flesje bier. We maakten dit golfkartonnen biertasje voor hen op maat. Het tasje biedt ruimte aan 1 flesje bier en is gemaakt van meerdere lagen 7 mm dik golfkarton. Door de constructie kan het flesje er niet uit vallen. Het etiket is zeer goed zichtbaar. Een originele kado verpakking!

Scroll naar boven