• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Projectinrichting van karton

Informatie opvragen
Cat-tafel-detail-41a (1).jpg

Kartonnen planten potten

Kartonnen planten potten Deze prachtige kartonnen planten potten zijn gemaakt van meerdere lagen 3-laags golfkarton.

20191014_121617_resized.jpg

Gekleurde letter in honingraat karton

Voor DEAC koffie experts mochten we een grote gekleurde letter in honingraat karton maken voor in de showroom. 

Bank-en-stoel-Jeroen-1.jpg

Kartonnen meubels op je evenement

Evenement? Kartonnen meubels! Lammert Jonkman van Studio Lammert Jonkman, benaderde mij een tijdje geleden voor de inrichting van een evenement dat hij organiseerde in Amersfoort. 

Expositiewand.jpg

Expositiewand van kartonboard

Expositiewanden van Kartonboard voor evenement Een klant organiseert evenementen voor bedrijven. Voor een evenement op locatie zochten ze 6 expositiewanden die zelfstandig konden staan.

Bike-Totaal-tekst-3.jpg

Winkelinrichting Bike Totaal Landawé Enschede

Bike Totaal Landawé in Enschede wilde een nieuwe winkelinrichting, op een unieke manier. Een beetje retro, een beetje modern, een beetje gerecycled, een beetje industrieel en heel hip. 

theater-4-e1437050983609.jpg

Theater

Om aandacht te vestigen op acties in de supermarkt heeft Karton Design dit theater ontworpen. In dit geval kan de klant het gewicht van de reuze pompoen in het theater.

Snobbs-display-detail (1).jpg

Snobbs display

Van Snobbs kregen we de vraag een display te ontwikkelen voor hun hondenhanddoeken. De display mocht wit blijven, maar het moest wel duidelijk zijn waar het om ging. 

Cat-licht4.jpg

Kartonnen lampen

Kartonnen lampen We maken regelmatig lampen van karton. In onze webshop hebben we een aantal mooie modellen standaard te koop. We hebben diverse kartonnen lampenkappen die je kunt combineren.

Expositiewand-gerecycled-karton-1.jpg

Expositiewand van 100% gerecycled karton

Expositiewand van 100% gerecyclede honingraat Karton Voor de groene gemeente Amsterdam mochten we expositiewanden maken van ons 5 cm dikke 100% gerecyclede honingraat Karton.

Boom.jpg

Kartonnen boom

Voor Holland Animal Care mochten we een kartonnen boom ontwikkelen van 5 cm dik honingraat Karton. De kartonnen boom is 2,1 meter hoog en 110 cm breed. 

podium-5-e1437051734614.jpg

Podiumdak

Op de kunst- en uitmarkt Kunst te Eerbeek traden de culturele verenigingen op onder een heus Eerbeeks podium dak geheel gemaakt van Eerbeeks Karton.

Scroll naar boven