Projecten van Karton Design

projecten-onzeprojecten-afbeelding-KartonDesign.jpg

Onze projecten

Karton wordt steeds vaker ingezet voor projectinrichting, vanwege de veelzijdigheid van het materiaal. Of het nu gaat om een beurs inrichting, winkelinrichting, expositiewanden of expositie tafels in een museum… Wij helpen onze klanten van een idee of schets, naar een product op maat. 

Bij onze karton projecten zijn de belangrijkste pijlers: de wens van de klant, het ontwerp, de keuze van de juiste karton soort, de uiteindelijke productie en montage mogelijkheden.

Verschillende soorten karton

Bij elke toepassing kijken we naar de beste materiaalkeuze en adviseren je daarin. Zijn er expositiewanden of kartonnen wanden voor een tentoonstelling nodig? Dan adviseren we bijvoorbeeld om voor een 16 mm Karton board te kiezen. Dit is sterk, licht, heel mooi te bedrukken soort karton, die bovendien in groot formaat te leveren is en voorzien is van een EU brandcertificaat.

Wil je een projectinrichting of winkelinrichting met een natuurlijke eco uitstraling?

Dan past een bruine kartonsoort, zoals honingraat karton of golfkarton daar goed bij. Het onderstaande projectoverzicht geeft een goed beeld van de vele mogelijkheden van karton design.

projecten-verschillendesoortenkarton-afbeelding-KartonDesign.jpg
Scroll naar boven