Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

KAARSEN

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2016

Op de drempel van het nieuwe jaar wil ik je bedanken voor het in Karton Design gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.Ik blik altijd graag met groeiend vertrouwen vooruit, maar met de kerst sta ik graag even stil bij mijn dierbaren en kijk ik met respect, waardering en dankbaarheid terug op een vruchtbaar jaar.Klinkend op de toekomst wens ik je een gezond, liefdevol en productief jaar met gezondheid, liefde, trots, plezier, inspiratie, creativiteit en veel Karton.

Lieve groet, Margrieta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.