Verzendverpakking machine kast met beeldscherm

Verzendverpakking machine kast met beeldscherm | kartonnen meubels Verzendverpakking machine kast met beeldscherm | kartonnen meubels Verzendverpakking machine kast met beeldscherm | kartonnen meubels Verzendverpakking machine kast met beeldscherm | kartonnen meubels Verzendverpakking machine kast met beeldscherm | kartonnen meubels

Verzendverpakking van machine kast met beeldscherm

Voor een producent van verpakkingsmachines mochten we een verzendverpakking ontwikkelen voor een machine kast met beeldscherm. De kast moest goed beschermd zijn tijdens transport. Ook de nippels aan de zijkant van de kast moesten goed beschermd zijn.

We hebben de kast eerst op de hoeken voorzien van buffers uit 7 mm dik BC-golf, waarbij in de zijkant van de buffers ruimte is gelaten voor de nippels en een uitsparing is gemaakt voor de sleutel die klemt in de buffer. Aan de zijkant is een losse doos voor onderdelen. Om het scherm extra te beschermen hebben we een plaat BC-golf tussen de buffers gemaakt. De doos, ook uit BC-golf sluit om het geheel. Door de buffers “zweeft” de machine kast in de doos en is goed beschermd voor internationaal transport.

Vanwege het gewicht en het formaat van de doos hebben we de doos voorzien van handvaten, zodat deze makkelijker op te pakken is.