Kartonnen honingraat kast

 

Kartonnen honingraat kast | kartonnen meubels  Kartonnen honingraat kast | kartonnen meubels  Kartonnen honingraat kast | kartonnen meubels  Kartonnen honingraat kast | kartonnen meubels

Deze Kartonnen Honingraat Kast is op maat gemaakt voor de ruimte waar hij in kwam te staan en het gebruik. In de kast moest ruimte zijn voor de televisie, apparatuur en opbergruimte. De kast is opgebouwd uit lagen 50 mm dik honingraat Karton. Achter de televisie is een extra wand gemaakt voor de stevigheid. Links en rechts van de wand is ruimte vrij gelaten om de snoeren weg te werken.

Onderin de kast zijn 4 grote bakken van golfkarton geplaatst. Deze bakken van circa 45x38x38 omgeven veel opbergruimte onderin de kast en werken zo ook de snoeren van de apparatuur uit het zicht.

Links en rechts van de televisie zijn 2×2 lades geplaatst van circa 45x38x18 cm. Hierin kunnen de kleinere dingen opgeborgen worden.

Voor de televisie was een van van 100 cm breed en 70 cm hoog voldoende.

Om de kast te kunnen vervoeren zijn de 3 lagen door ons in elkaar gelijmd en heeft de klant de kast opgehaald en thuis de 3 lagen op elkaar gelijmd.

De kast heeft een totale maat van 210 cm breed, 200 cm hoog en 38,5 cm diep.

Deze kast kun je eenvoudig in onze webshop bestellen.

Liever een kast op maat? Neem dan contact met ons op.