Ontwerp

ontwerp-afbeelding-KartonDesign.jpg

Heb je een idee voor een ontwerp dat je wilt ontwikkelen tot een karton design op maat? Of dat nu een kartonnen verpakking is, kartonnen displays of, kartonnen lampen zijn, of om een complete standbouw gaat, Karton Design is dé specialist.


Jouw idee wordt vertaald naar een ontwerp dat in karton geproduceerd kan worden. Dat kan op twee manieren:


We zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten in samenwerking met ontwerpers, musea, drukkerijen en klanten. En doen niets liever dan jouw idee tot leven brengen. Soms is dat een geheel nieuw idee, soms gaat het om een aanpassing van een bestaand model. En wees gerust, we slaan alles klant specifiek op, jouw idee is van en blijft van jou.

Van schets naar mock-up

Uiterlijk binnen 2 weken ontvang je het uitgewerkte idee als technische tekening of 3D ontwerp. Om het ontwerp goed te kunnen beoordelen op uiterlijk, formaat, sterkte en kwaliteit snijden we – indien mogelijk - een onbedrukt model uit dat we naar je opsturen om te testen.

Ben je tevreden over het ontwerp?

Dan is het tijd voor de uitvoering van het uiteindelijke product. Zodra je het model hebt goedgekeurd, ontvang je de definitieve tekeningen in het gewenste formaat. Ook beschikken we over een moderne snijtafel om de gewenste modellen direct voor je uit te snijden.

ontwerp-onbedruktontwerp-afbeelding-KartonDesign.jpg

Onbedrukt ontwerp en karton laten bedrukken

Je kunt kiezen voor een onbedrukt ontwerp, maar het is ook mogelijk om je kartonnen displays, verpakkingen of meubels direct te laten bedrukken. We werken hiervoor samen met een aantal betrouwbare partners die digitaal printen, snijden en stansen. Zo hebben klanten één vast aanspreekpunt en kunnen we garanderen dat we een kwalitatief hoogstaand product leveren, binnen de gestelde deadline.

Wil je informatie opvragen?

Heb je een idee, maar geen idee of het uitvoerbaar is en wat de kosten zouden zijn? Vraag dan informatie bij Karton Design.

Informatie opvragen
Scroll naar boven