• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Museum van karton

Informatie opvragen
Expositiewand (1).jpg

Expositiewand van kartonboard

Een klant organiseert evenementen voor bedrijven. Voor een evenement op locatie zochten ze 6 expositiewanden die zelfstandig konden staan om tijdens het evenement met groepen aan te werken. Karton is hiervoor het ideale materiaal. Lekker licht, duurzaam en betaalbaar. 

Museum-Het-Schip-Grote-wand-16 (1).jpg

Expositie wanden Museum Het Schip

Naast de vaste expositie over de Amsterdamse School laten zij tot 1 september ook een tentoonstelling zien over de Dienst der Publieke Werken van de gemeente Amsterdam (1915-1935). Architect en grafisch ontwerper Antonello Livrano bedacht hoe het er uit moest komen te zien en aan ons de taak om dit technisch te bouwen van Karton.

Kroller-Muller-Topview-1a.jpg

Kröller Müller expositie tafels

Voor de expositie van tekeningen van Pjotr Müller was het Kröller Müller Museum opzoek naar expositietafels. Na overleg, schetsen, meten, etc, zijn we gekomen bij 16 tafels in de maat 135x124x100 cm. Ze staan opgesteld per 2 tafels met daar overheen een glasplaat om de kunstwerken te beschermen. 

Museumtafel-1.jpg

Expositie tafels

Voor de Kunsthal in Rotterdam hebben we 20 expositie tafels op maat mogen maken. De bovenste laag heeft een randje van 2 cm rondom waar de glasplaat op kan liggen, zodat de pentekeningen bescherm zijn. De expositie tafels zijn eenvoudig in elkaar te zetten zonder lijm of schroeven.

KM1.jpg

Exposite wanden

Expositie wanden van Karton om het pop-up museum in Ede met als thema “De smaak van Van Gogh” in te richten. De H-wanden hebben de 4 seizoenen als thema. De wanden worden als museum wanden gebruikt. Er zijn schilderijen aan opgehangen, tekst is erop geplakt, informatie bordjes zijn erbij geplakt. 

Scroll naar boven