Meubels van Karton

Regelmatig maken we voor klanten meubels op maat, van Karton natuurlijk! Je kunt kiezen uit stoere kasten, stoelen en tafels van 100% gerecycled honingraatKarton, maar we maken ook mooie meubels van golfKarton. Door de laagjes golfkarton te stapelen krijg je een luxe en originele uitstraling.

We krijgen vaak de vraag vragen over de meubels van Karton:
1) Hoe hou je de meubels van Karton schoon?
We adviseren je de meubels voorzichtig met de stofzuiger af te zuigen.
2) Kan ik de meubels van Karton ook een kleur geven?
Ja je kan eventueel je meubels aflakken met blanke lak of met een kleurtje. Let wel op dat in sommige gevallen het beter is de meubels aan beide zijden af te lakken om krom trekken te voorkomen.
3) Kunnen de kartonnen meubels ook tegen vocht?
Karton is een natuurproduct, gemaakt van papier. Water en Karton gaan niet goed samen. Wel kun je rustig rondom de meubels schoonmaken ook met een vochtige dweil. Laat je Kartonnen meubels niet in een plas water staan. Op het moment dat je de meubels van Karton hebt afgelakt kun je ze met een licht vochtige doek afnemen.
4) Kunnen kartonnen meubels ook buiten gebruikt worden?
Bij droog weer kunnen de meubels naar buiten, zodra het vochtig wordt weer binnen halen! De zon heeft wel invloed op het Karton. Het Karton kan in de zon verkleuren of kromtrekken doordat het papier uitdroogt.
5) Hoe lang gaan meubels van karton mee?
Je meubels kunnen jaren meegaan mits je ze met zorg behandelt. Karton is een natuurproduct en is daardoor gevoelig voor de weersomstandigheden. Daarnaast is het kwetsbaarder voor bijvoorbeeld stoten en butsen dan een houten meubel.

We wensen je heel veel plezier met en van je Kartonnen meubels.

Stoel Jeroen Bank Jeroen Kartonnen meubels meubels van karton krukje van karton Meubels van Karton | kartonnen meubels Kartonnen Winkel Leeskrukje meubels van karton Meubels van Karton | kartonnen meubels meubels van karton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.