Lamp van karton

Ben je op zoek naar een lamp van karton? Dan ben je bij Karton Design aan het goede adres. Alles kan van karton! 

Lamp van karton

Een lamp van karton vind je in onze webshop. Want alles is mogelijk van karton. Sterker nog, alle meubels kun je van karton laten maken. Of je nou op zoek bent naar een lamp van karton als particulier of als bedrijf: ik kan het voor je realiseren. Wil je meerdere kartonnen lampen voor in je woonkamer? Dat kan! Volledig op maat en naar jouw wensen. En naast meubels is er nog veel meer mogelijk: de verpakking van een product, een display, de inrichting van een beurs, evenement, kantoor of woning.

Daarom kies je voor Karton Design!

Karton Design is een creatief ontwerpbureau met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 20 jaar ervaring als ontwerpster in de karton industrie en is technisch specialist in Karton.

  • The sky is the limit: alles is mogelijk van karton
  • Binnen een dag heb je een reactie
  • Persoonlijk en snel
  • Vraag een gratis offerte aan voor jouw idee
  • En heb je nog geen concreet idee? Ik denk graag met je mee!

Gratis offerte aanvragen voor een lamp van karton

Heb je leuke ideeën voor lampen van karton en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Dan kun je drie dingen doen: je kunt een offerte aanvragen of je kijkt in de webshop of in de portfolio voor meer inspiratie.