Kartonnen Uil – Virtual Reality Bril

De Kartonnen Uil is een Virtual Reality Bril geïnspireerd op de Google Cardboard 2.0. In combinatie met een smartphone van ieder gangbaar formaat kan een unieke Virtual Reality Ervaring worden beleefd. Er zijn verschillende soorten VR Apps te downloaden. Daarnaast kan op een android toestel ook VR bekeken worden op YouTube.

VR bril  VRdoosje

Wat de Kartonnen Uil – Virtual Reality Bril uniek maakt is dat hij heel gemakkelijk te vouwen is, waardoor hij zowel plat als gevouwen kan worden aangeleverd. De Kartonnen Uil – Virtual Reality Bril wordt geproduceerd in Nederland. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en gaat de Kartonnen Uil – Virtual Reality Bril lang mee. Daarnaast zitten er in de Kartonnen Uil – Virtual Reality Bril lenzen conform de specificaties van de Google Cardboard 2.0. De grotere lenzen bevorderen de virtual reality beleving aanzienlijk en u zult nauwelijks last hebben van duizeligheid of misselijkheid.

Specificaties:

De Kartonnen Uil – Virtual Reality Bril is geschikt voor meerdere bedrijfsdoeleinden. Denk aan evenementen en bedrijfsgeschenken, maar ook als ondersteuning van presentaties. Vanaf een oplage van 100 stuks kunt u de Kartonnen Uil – Virtual Reality Bril volledig naar uw wensen laten bedrukken.

Naar wens kunnen wij een bijpassend doosje leveren, geheel naar uw wens bedrukt. Zo kunt u de Kartonnen Uil als geschenk weg geven.

Alle populaire smartphones passen in de Kartonnen Uil.

Excellente biconvex lenzen met een diameter van 37mm en een brandpuntafstand van 45mm conform Google Cardboard 2.0 specificaties. Deze lenzen zijn groter dan de lenzen die gebruikt worden in de Google Cardboard 1.0. De Google Cardboard 2.0 lenzen zorgen voor een scherper en stabieler beeld.

Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen gesteld door Google.

Voorzien van beschermingsranden zodat uw smartphone er niet uit valt tijdens het gebruik. Dit is veiliger dan het gebruikelijke elastiekje

Gemaakt van hoogwaardig E-golfkarton versterkt met gecacheerd sulfaatkarton en offset bedrukt. Hierdoor ontstaan er geen scheuren in de cardboard tijdens het vouwen. Dit zorgt voor een lange levensduur en een product wat gezien mag worden. Wij kunnen deze kwaliteit garanderen doordat de Kartonnen Uil – Virtual Reality Bril in Nederland wordt geproduceerd.

Makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Ideaal als cadeau!

Simpel-01kopie

Simpel-02kopie

Simpel-03kopie

[contact-form-7 404 "Not Found"]