Home ›› Kartonnen Stoel

Kartonnen stoel

Ben je op zoek naar een unieke stoel die volledig past bij het design van jouw huis? Met een kartonnen stoel plaats je een opvallende blikvanger in elke kamer. Het is niet alleen een zeer praktisch meubelstuk, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een bijzondere look. Karton Design ontwerpt, maakt en levert jouw kartonnen stoel volledig aan de hand van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Kartonnen stoel is stevig

Als je een kartonnen stoel koopt bij Karton Design, heeft je keuze uit allerlei verschillende afmetingen, vormen en prijsklassen. Kies voor het design dat het beste bij jouw woning past. Misschien verwacht je bij een kartonnen stoel niet direct een stevig meubelstuk, maar niets is minder waar. Elke kartonnen stoel is gemaakt van stevig karton, dat door de juiste vormgeving een zeer sterk materiaal wordt. Je kunt er dus gerust op gaan zitten!

kartonnen stoel
Neem contact op

Licht, milieuvriendelijk en vormbaar

Een kartonnen stoel is niet alleen sterk, maar ook licht. Dit maakt het meubelstuk heel praktisch. Je kunt het gemakkelijk optillen of verplaatsen. Daarnaast is het materiaal 100% recyclebaar en daarmee zeer milieuvriendelijk. Maar er zijn nog meer pluspunten! Het is namelijk ook nog eens betaalbaar en in alle vormen te snijden. Dit betekent dat wij jouw kartonnen stoel in allerlei verschillende designs kunnen maken, volledig zoals je dat wilt. 

Onze kartonnen stoelen

Wij maken en leveren verschillende soorten stoelen, die allemaal handgemaakt, duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn. Om je een beter idee te geven van alle mogelijkheden, lichten wij een aantal van onze stoelen uit: stoel Jeroen, de robuuste kartonnen stoel, een set van twee stoelen en onze kartonnen stoel met een prachtig schommelstoel design.

Stoel Jeroen

Deze kartonnen stoel is stoer en speels. Het is perfect voor op kantoor of op een evenement of beurs. Het van honingraatkarton gemaakte meubelstuk zit door de schuine rugleuning heel comfortabel. Daarnaast zijn de armleuningen lekker zacht doordat ze met een laagje golfkarton zijn afgewerkt. Wij leveren de stoel in vier onderdelen, die je vervolgens heel gemakkelijk in elkaar kunt schuiven. Voor extra comfort kun je ook nog gebruik maken van kussens.

kartonnen stoel jeroen
Ga naar de webshop

Robuuste kartonnen stoel

Deze grote kartonnen stoel heeft een stoere uitstraling. De stoel is van honingraatkarton gemaakt en heeft een robuuste look. Toch is het erg licht. Het is ook mogelijk om er een kussen bij te bestellen zoda je nog meer kunt genieten van het geweldige comfort van deze kartonnen stoel.

Set van twee stoelen

Deze set is ideaal als je extra stoelen nodig hebt voor bijvoorbeeld de eettafel of op kantoor. Beide stoelen zijn gemaakt van BC golfkarton. Ze hebben niet alleen een mooie vorm, maar zijn ook licht en zeer stevig. Wanneer we de stoelen bij je afleveren zijn ze al helemaal opgezet. Je kunt ze dus direct gebruiken!

Kartonnen schommelstoel

Wil je graag een kartonnen stoel met een schommelstoel design? In onze kartonnen schommelstoel kun je heerlijk ontspannen. Het is gemaakt van verschillende lagen 3-laags golfkarton en heeft kraft toplagen. Om het nog comfortabeler te maken is er ook ruimte om een kussen te plaatsen. Leun dus lekker achterover en geniet van dit geweldige schommelstoel design!

kartonnen stoel
Neem contact op

Kartonnen stoel bij Karton Design

Heb je interesse in een unieke handgemaakte kartonnen stoel? Neem dan snel contact op met Karton Design. Wij maken elke kartonnen stoel voor je op maat, of het nou gaat om een set of een stoel met schommelstoel design. Neem snel een kijkje in onze webshop of neem voor meer informatie of vragen rechtstreeks contact met ons op. Wij doen ons best om je op werkdagen binnen 48 uur verder te helpen.

Neem contact op

Scroll naar boven