Kartonnen meubels verkoop huis

Zoek je kartonnen meubels voor de verkoop van je huis? Dan ben je bij Karton Design aan het goede adres. Alles kan van karton! 

Kartonnen meubels voor verkoop huis

Kartonnen meubels zijn een goede milieuvriendelijke oplossing voor de tijdelijke inrichting van je woning waneer deze te koop staat. De mogelijkheden zijn oneindig. Of je nou op zoek bent naar kartonnen meubels als particulier of als bedrijf: ik kan het voor je realiseren. En naast meubels is er nog veel meer mogelijk: de verpakking van een product, een display, de inrichting van een beurs, evenement, kantoor of woning.

Daarom kies je voor Karton Design!

Karton Design is een creatief ontwerpbureau met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 12 jaar ervaring als ontwerpster bij diverse golfKarton producenten en is technisch specialist in Karton.

  • The sky is the limit: alles is mogelijk van karton
  • Binnen een dag heb je een reactie
  • Persoonlijk en snel
  • Vraag een gratis offerte aan voor jouw idee
  • En heb je nog geen concreet idee? Ik denk graag met je mee!

Gratis offerte aanvragen voor kartonnen meubels verkoop huis

Heb je interesse in kartonnen meubels voor de verkoop van je huis? Dan kun je twee dingen doen: je kunt een offerte aanvragen of je kijkt in de portfolio voor inspiratie.

Offerte aanvragen