Kartonnen meubels huren

Wil je kartonnen meubels huren? Bijvoorbeeld voor de verkoop van je woning? Dat is slim! Maar heb je al wel eens gedacht om kartonnen meubels te kopen? Kopen is relatief een stuk goedkoper dan huren. Je weet namelijk niet hoe lang je moet huren voor je huis verkocht is. De kosten kunnen zo flink oplopen. En met het op maat laten maken van kartonnen meubels heb je een inrichting die je woning ten goede komt, waardoor die beter in de smaak valt bij de potentiële kopers. Voor kartonnen meubels ben je bij Karton Design aan het goede adres. Alles kan van karton! 

Kartonnen meubels

Kartonnen meubels, alles is mogelijk. Of je nou op zoek bent naar kartonnen meubels als particulier of als bedrijf: ik kan het voor je realiseren. En naast meubels is er nog veel meer mogelijk: de verpakking van een product, een display, de inrichting van een beurs, evenement, kantoor of woning.

Kijk in onze webshop voor onze kant en klare meubels van karton.

Daarom kies je voor Karton Design!

Karton Design is een creatief ontwerpbureau met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 20 jaar ervaring als ontwerpster in de karton industrie en is technisch specialist in Karton.

  • The sky is the limit: alles is mogelijk van karton
  • Binnen een dag heb je een reactie
  • Persoonlijk en snel
  • Vraag een gratis offerte aan voor jouw idee
  • En heb je nog geen concreet idee? Ik denk graag met je mee!

Gratis offerte aanvragen voor kartonnen meubels

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je twee dingen doen: je kunt een offerte aanvragen of je kijkt in de portfolio voor inspiratie.

Of kijk in onze webshop voor onze standaard collectie.