Kartonnen Letters

Ben je op zoek naar kartonnen letters? Dan ben je bij Karton Design aan het goede adres. Alles kan van karton! 

Kartonnen letters

Kleine, grote, dikke of dunne letters van karton, alles is mogelijk. Sterker nog, alles kun je van karton laten maken. Of je nou op zoek bent naar een stoel van karton als particulier of als bedrijf: ik kan het voor je realiseren. En naast stoelen en meubels is er nog veel meer mogelijk: de verpakking van een product, kartonnen letters, een display, de inrichting van een beurs, evenement, kantoor of woning.

Wij kunnen bijna elke tekst voor je uitsnijden, maar standaard hebben we 2 formaten en lettertypes in onze webshop staan.

Daarom kies je voor Karton Design!

Karton Design is een creatief ontwerpbureau met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 20 jaar ervaring als ontwerpster in de karton industrie en is technisch specialist in Karton.

  • The sky is the limit: alles is mogelijk van karton
  • Binnen een dag heb je een reactie
  • Persoonlijk en snel
  • Vraag een gratis offerte aan voor jouw idee
  • En heb je nog geen concreet idee? Ik denk graag met je mee!

Gratis offerte aanvragen voor kartonnen letters

Weet je al precies wat voor een kartonnen letters je wilt laten maken en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Dan kun je twee dingen doen: je kunt een offerte aanvragen of je kijkt in de portfolio voor meer inspiratie.