Kartonnen Display

Kartonnen-Displays

Een Kartonnen Display op maat voor ieder budget.
Met een Kartonnen Display zet u uw producten en/of diensten in de spotlights. Karton Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en op maat maken van je persoonlijke Kartonnen Display waarmee je zeer zeker de aandacht zult trekken. Kartonnen Displays kunnen wij in elk gewenst formaat maken, voor ieder budget, vanaf 1 stuk. Voor voorbeelden klik hier.

Vraag offerte op maat aan

Heb je een idee en wil jeweten of het uitvoerbaar is en wat de prijs zou zijn? Vraag hier dan vrijblijvend je offerte op maat aan. Vul het formulier in, upload je schets, en druk op verzenden.
Het leven kan zo simpel zijn!

Specials

Je reclame uiting kan zich in vele soorten en maten voordoen. Wat dacht je van een hangende Kartonnen Display op een beurs. Ik denk graag met je mee om je product of dienst optimaal te presenteren met een Kartonnen Display op maat.

Folderbakjes

Kartonnen Folderbakjes zijn verkrijgbaar in standaard maten A4, A5 en A6 staand. Natuurlijk maak ik graag een Kartonnen Folderbakje voor je op maat. Tenslotte moet de boodschap niet alleen netjes, maar vooral ook opvallend worden verkocht.

Vloer Displays

Een Kartonnen Vloer Display geeft je de mogelijkheid snel en efficiënt presenteren. Een Kartonnen Vloer Display is in zeer veel varianten mogelijk. Ik denk dan ook graag mee voor je Kartonnen Vloer Display op maat.

Toonbank Displays

Een Kartonnen Toonbank Display is klein in formaat en toch duidelijk aanwezig. Een Kartonnen Toonbank Display is een grafische eyecatcher en stimuleert de impulsaankopen van de consument. Ik maak je Kartonnen Toonbank Display graag op maat.

Life size

Een opvallende campagne met een Kartonnen Lifesize Display helpt je om een specifiek product of dienst nadrukkelijk onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Bij het zien van een Lifesize van Karton komen mensen en stripfiguren op ware grootte tot leven. Veel gebruikt voor BN-ers, politici, stripfiguren, artiesten, etc. 

Pallet Displays

Een Kartonnen Pallet Display geeft je de mogelijkheidje product prachtig te presenteren. Een Kartonnen Pallet Display is in zeer veel varianten mogelijk. Ik denk dan ook graag mee voor een Kartonnen Pallet Display op maat.

Heb je een idee en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Direct contact

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Telefoon

Je bericht