Home ›› Karton Scheidingswand

Karton scheidingswand

Als je op zoek bent naar een goedkope en eenvoudige manier om een kamer op te delen in verschillende ruimtes, dan is een karton scheidingswand wellicht iets voor jou. Het grote voordeel van een dergelijke wand is dat deze licht van gewicht is en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Dit maakt het een veelzijdige oplossing die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals in jouw woonkamer, op kantoor of op een beurs.

Karton scheidingswand creëert verschillende ruimtes

Wil je jouw woonkamer opdelen in verschillende ruimtes, zonder het geheel te verliezen? Een karton scheidingswand maakt dit mogelijk! Creëer bijvoorbeeld een apart plekje om te relaxen. Plaats daarin een kartonnen bank, een bijzettafeltje, een televisie en/of een open haard. Zo kun je ’s avonds lekker onderuit zakken op de bank, met voldoende privacy en een gezellige sfeer. De rest van de woonkamer kun je bijvoorbeeld indelen als eetruimte of leeshoek. Met een kartonnen scheidingswand kan het allemaal.

karton scheidingswand
Neem contact op

Perfect voor bedrijven

Een karton scheidingswand is ook perfect voor bedrijven, vooral als deze geregeld ruimtes willen herinrichten of verplaatsen. Daarnaast is een kartonnen scheidingswand ook nog eens 100% recyclebaar en zeer duurzaam. Dit is goed voor het milieu en laat tegelijkertijd ook aan jouw klanten en medewerkers zien dat je bewust omgaat met grondstoffen en duurzaam te werk gaat. Verdeel dus eenvoudig en goedkoop kantoor- of vergaderruimtes en laat zien dat je om het milieu geeft!

Beurs of evenement

Trek de aandacht op een beurs of evenement door jouw stand in te richten met karton. Een kartonnen scheidingswand mag hier dan natuurlijk niet aan ontbreken. Je kunt ervoor kiezen om jouw stand een volledige karton look te geven, maar het is ook mogelijk om de producten te bedrukken met een design naar keuze. Net als onze andere producten maken wij de scheidingswand op maat, waardoor je het volledig kunt laten personaliseren.

karton scheidingswand poekie
Ga naar de webshop

Beurswand Streepje

Voor op de beurs hebben wij een speciale karton scheidingswand. Beurswand Streepje is een karton scheidingswand met een hoogte van maar liefst 220 centimeter, een diepte van 275 millimeter en een breedte van 1 meter. Je kunt er ook meerdere aanschaffen om één grote kartonnen scheidingswand te creëren. Bovendien is ook deze karton scheidingswand milieuvriendelijk, omdat het gemaakt is van duurzaam honingraatkarton en het na gebruik kan worden gerecycled.

Karton scheidingswand Poekie

Karton scheidingswand Poekie kun je zelf in elkaar zetten op de manier die je het liefste hebt. Je kunt de verschillende blokken namelijk ook los bestellen, zodat je de wand steeds kunt uitbreiden. Zo zijn er wel zeven verschillende vormen mogelijk! Maar dit is niet de enige reden waarom de kartonnen scheidingswand zo veelzijdig is. Je kunt het namelijk ook als kast of krabpaal gebruiken. Zelfs de kat kan er dus van meegenieten!

karton scheidingswand
Neem contact op

Vraag een offerte aan

Wil je ook een originele kartonnen scheidingswand van Karton Design? Wellicht heb je een beeld van wat je wilt, maar weet je niet zeker of het te maken valt. Benader ons dan snel, zodat wij jouw ideeën samen met jou kunnen bespreken. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Laat ons weten wat je wilt, dan bekijken wij hoe wij het beste een prachtige karton scheidingswand voor jou kunnen vervaardigen!

Neem contact op

Scroll naar boven