Heb je onze nieuwste projecten al gezien?

PURE Jingles-50.jpg15 jun

Karton Design is trots op alle projecten die we voor en in samenwerking met onze klanten mogen realiseren. Van kartonenn verpakkingen tot kartonnen beursstands, van kartonnen teksten tot kartonnen bomen en alles er tussen in, wat onze klanten ook maar vragen. Deze projecten zijn op maat gemaakt van hoogwaardig gerecycled karton en bieden een stijlvolle en milieuvriendelijke oplossing voor thuis, op kantoor, in de winkel, op een beurs of bij een evenement.

Onze nieuwste projecten bevatten een breed scala aan beurs- en kantoor inrichtingen. Elk stuk is ontworpen met aandacht voor detail en esthetiek, en biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en duurzaamheid.

Het gebruik van karton als materiaal biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele meubels gemaakt van hout of metaal. Het is licht van gewicht, gemakkelijk te monteren en demonteren, en kan eenvoudig worden gerecycled aan het einde van zijn levensduur. Bovendien biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kan het worden aangepast aan uw persoonlijke smaak.

Bij Karton Design zijn we toegewijd aan het creëren van duurzame producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. We hopen dat onze nieuwste projecten je zullen inspireren om je huis, kantoor, beurs of evenement op een milieuvriendelijke manier in te richten.

Bezoek ook onze webshop om onze collectie te bekijken en meer te leren over onze missie om duurzame kartonnen meubels te maken die de wereld een betere plek maken.

« Terug

Scroll naar boven