Karton Design te zien bij EditieNL: maak zelf een lampenkap van je oude karton

Margrieta Karton Design EditieNL.jpeg26 dec

Op 26 december 2020 besteedde EditieNL op RTL4 een stukje aan karton. Wat kun je doen met de kartonnen verpakkingen van je online bestellingen? Kun je daar iets leuks mee maken? Daar wisten wij natuurlijk wel raad mee.

Online bestellen is helemaal hot. Veel producten worden thuisbezorgd in een kartonnen doos. Die doos beland meestal bij het oud papier, maar hoe leuk is het om van de kartonnen dozen zelf een lamp te maken? Zoals op het filmpje van EditieNL bijvoorbeeld.

Bekijk de EditieNL uitzending

Zelf aan de slag met een kartonnen lamp

Om zelf onze kartonnen hanglamp Oom Willem maat S te maken kun je hier een PDF downloaden en printen op A3 papier. Je tekent hem over op de doos en snijdt hem uit met een scherp mes. Let op: vergeet niet om iets onder je doos te leggen. Hiermee voorkom je beschadigingen op je tafel. In de PDF staat een uitgebreide uitleg voor het maken van de lamp en tips en trics voor het onderhouden van de lamp.

Kartonnen Lampenkap - zithoek

Kartonnen lamp bestellen?

Zie je het knutselen helemaal niet zitten maar zou je wel een kartonnen lampenkap willen hebben? De lamp is te bestellen in onze webhop. Wij gaan graag voor je aan de slag zodat jij een mooie eye-catcher in je interieur hebt. 

Webshop

« Terug

Scroll naar boven