Home ›› Honingraatkarton2

Honingraatkarton

De voordelen van honingraatkarton

Honingraatkarton is een materiaal van papier dat de unieke combinatie biedt van superieure sterkte en een licht gewicht.

Oer sterk en toch licht in gewicht. Honingraatkarton heeft een grote drukweerstand, een hoge energie absorbtie en een hoge buigstijfheid.

Goed te combineren met andere materialen. Honingraatkarton als buffer in een golfkartonnen verpakking is de iedeale milieuvriendelijke verpakking voor jou product.

Milieuvriendelijk. Honingraatkarton is gemaakt van papier en dus 100% recyclebaar na gebruik.

Verder heeft honingraatkartton het voordeel dat het lage transportkosten heeft, gemakkelijk hanteerbaar is, veilig is in gebruik, simpel digitaal bedrukbaar is en relatief goedkoop is.

#ORAM105 by night5

Honingraatkarton is de ideale oplosssing voor hedendaagse transportverpakkingen. Door de zeshoekige honingraatstructuur is het sterk in draagkracht en zeer gering in gewicht. Het milieuvriendelijke honingraatkarton heeft een grote flexibiliteit en is vertikaal tot duizende kilo's gelijkvormig te belasten. De verhouding tussen het lage gewicht en een hoge stevigheid en een maximale compressiewaarde, maakt de honingraat kartonnen verpakkingen multifunctioneel. Daarom is dit materiaal een goede vervanger van hout en/of piepschuim. Het is een ecologische verpakkingsoplossing voor vele toepassingen; verpakkingen, buffers, pallets, balken, tussenlegger, vlonders, etc.

Wat wij bieden:

Wij begrijpen de markt als geen ander, we reageren snel, nauwkeurig en afgestemd op jouw wensen. We hebben kennis van papier, golfkarton en honingraatkarton, zodat we lichtgewicht oplossingen kunnen vervaardigen uit een milieuvriendelik materiaal. We zijn snel, flexibel en hebben korte doorlooptijden.

Vragen? Honingraatkarton bestellen? Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of via mail. Samen werken we een oplossing uit die past binnen uw budget. 

projecten-biketotaal-afbeelding-1-KartonDesign

Neem contact op

Scroll naar boven