Home ›› Hanglamp Karton

Hanglamp karton

Met een hanglamp karton maak je elke kamer uniek. Onze design hanglampen laten licht op een subtiele manier door en dat maakt ze echte eyecatchers! Maak de inrichting van jouw woning dus helemaal af met een kartonnen hanglamp uit onze webshop. Wij hebben veel verschillende soorten en maten, die allen een leuke naam hebben. Wij lichten er hier een aantal voor je uit.

Oom Hendrik/ Tante Dieuwertje

Deze hanglamp karton is volledig en klaar voor gebruik. Het wordt geleverd met drie kartonnen lampenkappen en een zwarte hangpendel met drie ophangdraden, die je gemakkelijk kunt monteren en ophangen. Afhankelijk van jouw voorkeur kan de pendel zowel los als in combinatie met onze lampenkappen worden gekocht. Je kunt de hoogte van elk van de drie ophangpunten afzonderlijk instellen tot een maximale hoogte van 130 centimeter. De lichtdraden zijn ongeveer 45 centimeter uit elkaar geplaatst.

hanglamp karton
Neem contact op

Tante Heleen

Ook deze kartonnen hanglamp genaamd Tante Heleen wordt kant en klaar geleverd. Deze lamp lijkt veel op Oom Hendrik en Tante Dieuwertje, maar heeft twee kartonnen lampenkappen in plaats van drie. Je kunt de maximale hoogte aanpassen tot maximaal 125 centimeter. De hanglamp karton kan worden gecombineerd met onze lampenkappen in M-formaat. De lichtdraden zijn ongeveer 73 centimeter van elkaar verwijderd.

Oom Hans

Deze bijzondere en sfeervolle plafondlamp kan elke ruimte schitterend verlichten! De kartonnen hanglamp bestaat uit één ring en 36 schotjes die gemakkelijk gemonteerd kunnen worden zonder dat er lijm of schroeven aan te pas hoeven komen. Je maakt de kartonnen hanglamp helemaal af met een ledlamp naar eigen keuze.

Tante Hetty

Ook deze hanglamp karton kun je in onze webshop bestellen en vervolgens zelf in elkaar zetten. Wij leveren de hanglamp karton in dozen met daarin drie kartonnen lampenkappen, drie ophangpunten en een ronde zwarte pendel. De maximale hoogte die je in kunt stellen is maar liefst 160 centimeter. Ook bij het monteren van Tante Hetty heb je geen extra benodigdheden nodig.

kartonnen hanglamp
Ga naar de webshop

Oom Willem / Oom Kees

Oom Willem en Oom Kees zijn beide kartonnen hanglampen die je kunt kopen in verschillende formaten (XS tot XL). Het pakket van Oom Willem bevat naast de gebruiksaanwijzing 24 schotjes, een zwarte kunststof pendel en twee ringen. Bij Oom Kees zijn dit drie ringen en 36 schotjes. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de lamp gebruikt; het is dus niet uitsluitend een hanglamp karton. Het kan bijvoorbeeld ook functioneren als een tafellamp of een staande lamp, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Hanglamp karton veelzijdig in gebruik

Al onze kartonnen lampenkappen zijn veelzijdig te gebruiken en kunnen worden gecombineerd met verschillende armaturen die beschikbaar zijn in onze webwinkel. Of je nou een hanglamp, tafellamp, staande lamp of iets anders wilt maken, het is allemaal mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de keuze van de led-lichtbron persoonlijk is en daarom niet bij de kartonnen lampenkap en de armaturen is inbegrepen. Bij onze armaturen zijn ledlampen met een E27 fitting geschikt om te gebruiken.

hanglamp karton
Neem contact op

Hanglamp karton in webwinkel

Bekijk onze webshop voor meer informatie over bovenstaande hanglampen of voor andere lampen binnen onze collectie. Ook staat het je altijd vrij om contact met ons op te nemen, zowel voor meer informatie als voor verdere vragen. Op doordeweekse dagen proberen wij je binnen maximaal 48 uur van een passend antwoord te voorzien.

Neem contact op

Scroll naar boven