Home ›› Expositiewand

Expositiewand van duurzaam karton

Stel je voor: je staat op het punt om deel te nemen aan een expositie om op die manier jouw werk te promoten. Je wilt jouw werken zo goed mogelijk neerzetten en daar hoort natuurlijk een mooie expositiewand bij. Maar wat is de beste keuze als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid? En waar kun je het beste deze duurzame expositiewanden kopen?

Veel opties

Je begint jouw zoektocht online en bekijkt verschillende websites die expositie wanden aanbieden. Je hoopt om de perfecte expositiewand te vinden, maar merkt al snel dat er veel verschillende opties zijn. Dit maakt de keuze nogal lastig. Bij het bekijken van de verschillende websites let je vooral op de duurzaamheid van de expositie wanden. Je hecht veel waarde aan het milieu en wilt niet bijdragen aan verdere schade aan onze planeet.

expositiewand
Neem contact op

Expositiewand van duurzaam karton

Je vindt het daarom belangrijk dat de expositie wanden gemaakt zijn van duurzame en milieuveilige materialen, zoals recyclebaar karton. Na enige tijd zoeken, kom je erachter dat een kartonnen expositiewand wellicht de beste optie is. Gelukkig zijn er mensen die, net als jij, het milieu heel belangrijk vinden en zich richten op het designen en produceren van producten van karton. Karton Design is er daar één van en helpt je graag verder.

Praktisch

Naast duurzaamheid let je vast ook op de praktische aspecten van de expositie wand. Zo moet deze eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, zodat je het zelf gemakkelijk kunt doen op de dag van de expositie. Ook is het van belang dat de wanden niet al te veel wegen, zodat je ze makkelijk kan vervoeren naar de expositieruimte. De expositiewanden van Karton Design voldoen ook aan deze wens!

Breed scala

Als je tijdens jouw zoektocht naar de perfecte expositie wand de webshop van Karton Design bekijkt, valt je ongetwijfeld direct een aantal dingen op. Je ziet meteen het brede scala aan maten en vormen waarin de expositiewanden verkrijgbaar zijn, onder andere omdat ze ook aan de hand van jouw eigen ontwerp kunnen worden gemaakt. Dit betekent dat je niet alleen je werken op de beste manier kunt laten zien, maar ook kan kiezen voor een wand die perfect past bij de grootte en vorm van jouw beursstand.

expositiewanden
Ga naar de webshop

Expositiewand met eigen design

Maar dat is nog niet alles wat de expositie wanden van Karton Design te bieden hebben. Je ontdekt dat je de wanden ook kan bedrukken met jouw eigen design. Dit is een geweldige manier om je werken of producten onder de aandacht te brengen en jouw merk te versterken. Zo presenteer je met een expositiewand die volledig past bij jouw eigen stijl en uitstraling.

expositiewand
Neem contact op

Beste keuze

Alles bij elkaar genomen zul je beslist tot de conclusie komen dat de kartonnen expositiewanden van Karton Design een uitstekende optie zijn. Met jouw keuze voor deze expositie wand ben je niet alleen verzekerd van een duurzame en milieuveilige oplossing, maar ook van een praktische en unieke wand. En zo kun je jezelf op de best mogelijke manier introduceren op de beurs, zonder het milieu daarbij te belasten.

Neem contact op

Scroll naar boven