Een lege woning inrichten met kartonnen meubels

Als je van plan bent om je woning te verkopen, wil je natuurlijk zoveel mogelijk potentiële kopers enthousiasmeren. Een woningzoeker begint zijn zoektocht meestal op het internet waar het aanbod gigantisch is. Met één druk op de knop bepalen potentiële kopers of je woning in aanmerking komt voor een bezichtiging. Een allereerste goede indruk is dus van essentieel belang. Goede foto’s zijn een eerste stap voor een succesvolle verkoop, maar de kijker wil meer.

Op het moment dat potentiële kopers je woning komen bezichtigen, willen zij een goed beeld krijgen van hoe de woning kan worden. Lege ruimtes dragen hier niet aan bij en lijken kleiner dan ze daadwerkelijk zijn. Kijkers kunnen hierdoor moeilijk inschatten wat er allemaal mogelijk is met de woning. Visualisatie, ruimtebeleving en sfeer zijn dan ook belangrijke factoren in het aankoopproces.

Als je je woning optimaal wil inrichten voor een bezichtiging, maar niet te veel geld wil uitgeven dan heeft Karton Design een ideale oplossing. Onze kartonnen meubels zijn perfect om lege woningen of kantoorruimtes in te richten. De meubels kunnen worden voorzien van fotoprints om de presentatie af te maken.

Redenen om voor Karton Design te kiezen

  • Een relatief goedkope manier om een woning verkoopklaar te maken.
  • Lege ruimtes worden in een handomdraai getransformeerd tot een compleet ingerichte woonruimte.
  • Onbedrukte producten worden meestal binnen 5 werkdagen geleverd. We houden je te allen tijde op de hoogte van de voortgang.
  • Heb je de producten sneller nodig? Neem dan contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is.
  • Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Geen gesleep met zware onhandige meubelen. Onze meubels zijn eenvoudig door één persoon te plaatsen.
  • Maak de bezichtiging persoonlijk door de kijker de kans te geven om verschillende opstellingen te proberen.
  • Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van kartonnen producten. Advies nodig? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.