Eco beursinrichting van Karton

Ben je op zoek naar een eco beursinrichting van Karton? Dan ben je bij Karton Design aan het goede adres. Alles kan van karton! 

Een eco beursinrichting van Karton

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor je beursinrichting? Dan is een eco beursinrichting van Karton iets voor jou, alles is mogelijk. Sterker nog, de gehele beursstand kun je van karton laten maken. Of je nou op zoek bent naar een kartonnen bank, stoel, kast, display, beurswand: ik kan het voor je realiseren. En naast meubels is er nog veel meer mogelijk: de verpakking van een product, een display, de inrichting van een beurs, evenement, kantoor of woning.

In onze webshop kun je een aantal standaard beurs inrichting mogelijkheden vinden. Staat wat je zoekt er niet bij? Dan maak ik het graag voor je op maat!

Daarom kies je voor Karton Design!

Karton Design is een creatief ontwerpbureau met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 20 jaar ervaring als ontwerpster in de karton industrie en is technisch specialist in Karton.

  • The sky is the limit: alles is mogelijk van karton
  • Binnen een dag heb je een reactie
  • Persoonlijk en snel
  • Vraag een gratis offerte aan voor jouw idee
  • En heb je nog geen concreet idee? Ik denk graag met je mee!

Gratis offerte aanvragen voor een kartonnen beursstand

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je twee dingen doen: je kunt een offerte aanvragen of onze webwinkel bekijken.

Offerte aanvragen