Wil je jouw product of bedrijf op een originele en duurzame manier presenteren?

Download dan nu de GRATIS folder met tips en inspiratie!

  • In deze gratis folder ontdek je de mogelijkheden van karton

  • Laat ik je zien waar je rekening mee moet houden als je een karton creatie wilt laten maken

  • Geef ik tips en informatie 

  • Geef ik een inkijkje in de wondere wereld van karton

  • Laat ik je zien dat werkelijk ALLES kan van karton!
DOWNLOAD GRATIS INSPIRATIE
home-overons-afbeelding-kartondesign.png

Margrieta Oomkes
Het creatieve brein achter Karton Design

Deze klanten gingen je al voor:

logosgamma

Anderen over de werkwijze van Karton Design

projecten-forum-groningen-afbeelding-1-kartondesign (1).jpg

Prachtig eindresultaat!

Vanuit de opdrachtgever kregen we als Harryvan Interieurbouw de vraag om voor Forum wijkbibliotheek De Wijert in Groningen diverse demontabele meubels te realiseren waarin golfkarton verwerkt moest worden. Na een korte zoektocht op internet kwamen we uit bij Karton Design. Aan de hand van door ons gemaakte tekeningen zijn zij met een werkbaar en betaalbaar advies gekomen. Hierdoor konden wij het  golfkarton perfect integreren in de uitwerking van het ontwerp, met een superblije opdrachtgever als eindresultaat. Wij kijken dan ook terug op een hele plezierige samenwerking tussen Harryvan Interieurbouw en Karton Design waarbij vooral de productkennis en het meedenken door ons als zeer prettig is ervaren.  

Freek Olthof
werkvoorbereider Harryvan Interieurbouw

Veel materiaalkennis

Margrieta van Karton Design kent het materiaal karton en haar mogelijkheden door en door. Daarmee weet zij de klant met een bijzondere vraag wat een specifieke oplossing vraagt, te helpen naar het gewenste resultaat. Heldere communicatie, erg prettig. Zeer professioneel. 

Berna Bonekamp  
Beeldend kunstenaar, ontwerper en docent o.a. bij het Nationaal Onderduikmuseum

Afbeelding 6 - NOM

Doe maar lekker duurzaam

Heb je een idee voor een ontwerp dat je wilt ontwikkelen tot een karton design op maat? Of dat nu een kartonnen verpakking is, kartonnen displays of, kartonnen lampen zijn, of om een complete standbouw gaat, Karton Design is dé specialist.

Ik ben constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten in samenwerking met ontwerpers, musea, drukkerijen en klanten. Ik doe niets liever dan jouw idee tot leven brengen. Soms is dat een geheel nieuw idee, soms gaat het om een aanpassing van een bestaand model. En wees gerust, ik sla alles klant specifiek op, jouw idee is en blijft van jou. 

Karton Design is een klein bedrijf met korte lijnen en een klantgerichte instelling. Ik denk graag met je mee in oplossingen en niets is te gek. Mocht het in een enkel geval wél boven mijn pet gaan, dan hoor je dat ook.

Of je nu een grote partij kartonnen ontwerpen nodig hebt, of slechts één product op maat nodig hebt, elk gewenst aantal is mogelijk.

DOWNLOAD GRATIS INSPIRATIE
Je bent bijna bij je gratis inspiratie

Waar mogen we hem naar toe sturen?

Geen zorgen, je gegevens zijn veilig.

Scroll naar boven