• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Displays van karton

beterezorg1 (1).jpg

Betere zorg boxen

N.a.v. een schets van Roorda Reclamebureau heeft Karton Design een ontwerp en model gemaakt voor de betere zorg boxen in 350 grams sulfaat Karton. Roorda heeft de grafische opmaak verzorgt.

Kleine-display1.jpg

Baliedisplay Proef Van Gogh

De kleinere variant van de Re-board displays is deze baliedisplay. Op diverse locaties worden de streekproducten met als thema Proef Van Gogh gepromoot. Gemaakt van golfKarton.

kasteel.jpg

Kasteel

Voor een evenement waren diverse accessoires nodig voor de aankleding. Karton Design heeft dit kasteel gemaakt. 

ijstray.jpg

IJstray

Voor de presentatie van ijs werd Karton Design gevraagd een ijstray te ontwikkelen voor kleine ijscupjes, met ruimte voor A6 flyers. De modellen werden gesneden op geclicheerd golfkarton.

DisplayIconicity.png

4-traps balie display

De 4-traps Balie Display is speciaal voor een klant ontwikkeld die 4 verschillende Poster Kaarten wilde tentoonstellen. De specialiteit van karton Design is maatwerk.

fietskettingdisplay-2-e1437052657949.jpg

Fietsketting display

Deze fietsketting display is op maat gemaakt van Karton om de voorraad fietskettingen in de winkel te ordenen en duidelijker ten toon te stellen. 

folderdisplay-A5-3lagen-bruin-gevuld.jpg

Balie display A5 formaat

Deze balie display geeft veel plaats aan flyers, visitekaartjes of zelfs pennen. Door de 3 lagen is deze balie display een echte ruimtebespaarder. Verkrijgbaar in wit of bruin Karton. 

Scroll naar boven