• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Kartonnen display

Een Kartonnen Display op maat voor ieder budget.

Met een Kartonnen Display zet u uw producten en/of diensten in de spotlights. Karton Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en op maat maken van je persoonlijke Kartonnen Display waarmee je zeer zeker de aandacht zult trekken. Kartonnen Displays kunnen wij in elk gewenst formaat maken, voor ieder budget, vanaf 1 stuk. Voor voorbeelden klik hier.

Bekijk de voorbeelden

Diverse displays

Wij maken regelmatig baliedisplays voor klanten op maat. Hieronder een overzicht van diverse breedtes, hoogtes, dieptes, etages, etc. We leveren ze standaard in wit of bruin Karton, al vanaf 5 stuks. Bedrukken kan ook, maar hou rekening met extra kosten. Bij lage aantallen adviseren we om gebruik te maken van een stempel of een sticker.

Liever een display op maat? We moeten een paar dingen van je weten:

  • Hoe groot is het product dat je in de display wilt zetten
  • Hoe breed wil je de display hebben
  • Hoeveel lagen boven elkaar
  • Hoe diep moet elk vak zijn (dit bepaalt hoeveel stuks je achter elkaar kunt plaatsen)
  • Hoe hoog mag de voorzijde van elk vak zijn, dus hoe diep mag bv je kaart erin weg zakken. Hou minimaal 25 mm aan.

We rekenen een klein bedrag om de display voor je op maat te maken. We maken de tekening en sturen je een model om uit te proberen. Is de maat goed, dan maken we de aantallen die je nodig hebt. De definitieve aantallen leveren we plat, je kunt ze zelf eenvoudig opzetten. In de video hiernaast zie je hoe je dat doet.

Specials

Je reclame uiting kan zich in vele soorten en maten voordoen. Wat dacht je van een hangende Kartonnen Display op een beurs. Ik denk graag met je mee om je product of dienst optimaal te presenteren met een Kartonnen Display op maat.

Folderbakjes

Kartonnen Folderbakjes zijn verkrijgbaar in standaard maten A4, A5 en A6 staand. Natuurlijk maak ik graag een Kartonnen Folderbakje voor je op maat. Tenslotte moet de boodschap niet alleen netjes, maar vooral ook opvallend worden verkocht.

Vloer Displays

Een Kartonnen Vloer Display geeft je de mogelijkheid snel en efficiënt presenteren. Een Kartonnen Vloer Display is in zeer veel varianten mogelijk. Ik denk dan ook graag mee voor je Kartonnen Vloer Display op maat.

Toonbank Displays

Een Kartonnen Toonbank Display is klein in formaat en toch duidelijk aanwezig. Een Kartonnen Toonbank Display is een grafische eyecatcher en stimuleert de impulsaankopen van de consument. Ik maak je Kartonnen Toonbank Display graag op maat.

Life size

Een opvallende campagne met een Kartonnen Lifesize Display helpt je om een specifiek product of dienst nadrukkelijk onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Bij het zien van een Lifesize van Karton komen mensen en stripfiguren op ware grootte tot leven. Veel gebruikt voor BN-ers, politici, stripfiguren, artiesten, etc.

Pallet Displays

Een Kartonnen Pallet Display geeft je de mogelijkheidje product prachtig te presenteren. Een Kartonnen Pallet Display is in zeer veel varianten mogelijk. Ik denk dan ook graag mee voor een Kartonnen Pallet Display op maat.

An error occurred in the template 6::587c21e75f6c3ca69f3d28540373bc3a
Scroll naar boven