• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Beursstand van karton

Kast-van-Deventer-3.jpg

Beursstand van karton

VoorDrukkerij van Deventer mochten we hun beursstand inrichten. We hebben van Honingraat Karton een kast op maat gemaakt van 180x180x38,5 cm. De zijkanten hebben we afgewerkt met hun logo.

Theater-2.jpg

Theater

In december mochten we een theater maken en leveren aan Corrie Broks en Co. Het theater is 6×2,5×2,5 meter en gemaakt van 16 mm dik Re-board.

Balie-Corrie-Broks (1).jpg

Balie op maat

Voor de dames van Corrie Broks en Co heeft Karton Design een balie op maat mogen maken voor in het pop-up theater. Formaat van de balie is 80x50x100 cm.

KM1 (1).jpg

Expositie wanden

Expositie wanden van Karton om het pop-up museum in Ede met als thema “De smaak van Van Gogh” in te richten. De wanden zijn gemaakt van 16 mm dik Re-board. De wanden worden als museum wanden gebruikt. Er zijn schilderijen aan opgehangen, tekst is erop geplakt, informatie bordjes zijn erbij geplakt. De wand van het Kröller-Müller Museum is geheel op het Karton geprint.

Balie3 (1).jpg

Informatiebalie op maat

De informatiebalie is geheel met de hand gemaakt van gestapeld Golfkarton. Aan de voorzijde is de balie voorzien van tekst uitgesneden uit het Karton in de huisstijl. 

Kruk1 (1).jpg

Multifunktionel krukjes van karton

stand-1.jpg

Beursstand

Uw beursstand geheel naar uw wens ontworpen. Met Karton kunnen we uw complete stand bouwen en inrichten. Zo krijgt uw product of dienst de aandacht die het verdient.

P000886-boxes-30cm_001 (1).jpg

Kubus display

Deze Kubus Display past in elke winkel en op elke beurs. Je kunt hem zelf samenstellen door eenvoudig te stapelen. Er zijn 2 varianten. Gesloten kubussen die eenvoudig op elkaar te stapelen zijn.

podium-5-e1437051734614 (1).jpg

Podiumdak

Op de kunst- en uitmarkt Kunst te Eerbeek traden de culturele verenigingen op onder een heus Eerbeeks podium dak geheel gemaakt van Eerbeeks Karton.

Scroll naar boven