• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Beursstand van karton

1.png

Cisco Live Event

Voor het Cisco Live Event van begin februari in de RAI Amsetrdam hebben we in samenwerking met Van Den Oever Expo Group diverse kartonnen onderdelen voor het event gemaakt en geleverd. Het ging om 2 torens van 220x120x350 cm die je links en rechts ziet staan. Een smalle en een lange wand waar een TV scherm op voet in verwerkt werd en 2 ronde balies.

projecten-EHAexhibitions-afbeelding-1-KartonDesign.jpg

EHA beurs

Voor de EHA beurs in de RAI hebben we 3 driehoekige torens gemaakt van 5 meter hoog. Bovenin staat het EHA logo geprint en ter decoratie zijn onderin een aantal typisch Nederlandse plaatjes uitgesneden uit karton en toegevoegd, zoals kartonnen Amsterdamse grachtenpanden en een molen.

Kartonnen Beursstand GeoComfort.jpg

GeoComfort

De kartonnen beursstand van GeoComfort is 2,5x3 meter en 2,5 meter hoog. De wanden zijn gemaakt van 4 lagen 5 cm honingraat karton, in de wanden wordt een koffie corner en een TV-scherm verwerkt. De kartonnen beursstand is geheel demontabel en op 1 pallet te vervoeren. Tevens is de stand zo gemaakt dat deze ook in een rechte opstelling neergezet kan worden, dus zonder de hoek erin.

PURE Jingles kartonnen beursstand.jpg

PURE Jingles

PURE Jingles vroeg een kartonnen beursstand die eruit ziet als hun logo, demontabel is en die op 1 pallet vervoert moet kunnen worden naar Praag en vervolgens naar Canada. Door de slimme constructie past deze hele beursstand op 1 pallet en is eenvoudig met 2 mensen op te zetten en af te breken.

Zespri_5.jpg

Zespri kubussen

Voor de firma Zespri mochten we Zespri kubussen leveren die op evenementen gebruikt worden voor een 4 op een rij spel. De kubussen hebben we in 2 kleuren gedrukt die echt bij de Zespri kiwi’s passen. Jong en oud vermaakt zich prima met dit leuke initiatief van Zespri. Een hele interactieve manier om in contact te komen met je klanten.

Bank-en-stoel-Jeroen-1.jpg

Kartonnen meubels op je evenement

Lammert Jonkman van Studio Lammert Jonkman, benaderde mij een tijdje geleden voor de inrichting van een evenement dat hij organiseerde in Amersfoort. De sprekers op het podium moesten ergens op zitten. Het evenement ging over duurzaamheid, dus hij dacht aan Karton. 

Bruzz-TV-tafel.jpg

TV tafels

Voor een reeks tv opnames i.v.m. de Belgische verkiezingen mochten we een tv tafel maken van Karton. Door het lichte gewicht van de tv tafel van Karton is deze bijzonder makkelijk te verplaatsen, terwijl hij toch sterk genoeg is maan te debatteren.

Bike-Totaal-tekst-3.jpg

Winkelinrichting Bike Totaal Landawé Enschede

Een beetje retro, een beetje modern, een beetje gerecycled, een beetje industrieel en heel hip. Dat is ze goed gelukt! Wij mochten ze daarmee helpen om de Kartonnen teksten uit te snijden, de pijlen te printen, snijden en monteren.

Expositiewand.jpg

Expositiewand van kartonboard

Een klant organiseert evenementen voor bedrijven. Voor een evenement op locatie zochten ze 6 expositiewanden die zelfstandig konden staan om tijdens het evenement met groepen aan te werken. 

Museum-Het-Schip-Grote-wand-16.jpg

Expositie wanden Museum Het Schip

Onze expositie wanden zijn tot 1 september 2018 te zien bij Museum Het Schip in Amsterdam. Wij mochten deze expositie inrichten met wanden van Karton. Architect en grafisch ontwerper Antonello Livrano bedacht hoe het er uit moest komen te zien en aan ons de taak om dit technisch te bouwen van Karton.

Eethoek-van-Karton.jpg

Kartonnen eethoek

Bij dagelijks gebruik kan er een vlek of een kring op komen, dit kun je voorkomen door het meubel af te lakken. Dit kan in een kleurtje, maar je kunt ook de natuurlijke kleur versterken door een blanke lak te gebruiken. Na het lakken kun je je meubel makkelijk schoonhouden en zelfs afnemen met een vochtige doek.

Kast-1.jpg

Kartonnen honingraat kast

Deze Kartonnen Honingraat Kast is op maat gemaakt voor de ruimte waar hij in kwam te staan en het gebruik. In de kast moest ruimte zijn voor de televisie, apparatuur en opbergruimte. De kast is opgebouwd uit lagen 50 mm dik honingraat Karton. De kast heeft een totale maat van 210 cm breed, 200 cm hoog en 38,5 cm diep.

Racebaan.jpg

Promotiemateriaal

Voor diverse acties hebben we wat promotiemateriaal gemaakt. Een racebaan van Karton om de plotter mogelijkheden te laten zien. Het autootje wordt gebouwd uit onderdelen die onder de tribune zijn verstopt.

Lichtbak-1.jpg

Lichtbak van karton en LED in logo model

Voor de opening van het verbouwde kantoor van onze klant Raypack hebben we als kado een lichtbak op maat gemaakt. We hebben het logo uitgesneden uit diverse lagen 15 mm golfkarton. In de ena achterste laag zit de LED strip verstopt. De achterwand hebben we wit gemaakt voor optimale verlichting. 

Expositiewand-gerecycled-karton-3.jpg

Expositiewand van 100% gerecyclede honingraat karton

Voor de groene gemeente Amsterdam mochten we expositiewanden maken van ons 5 cm dikke 100% gerecyclede honingraat Karton voor de bijeenkomst “Ruimte voor de stad”. De expositiewanden zijn 218×120 cm en voorzien van 2 voeten per wand.

Scroll naar boven