• Vele jaren ervaring
  • Snelle levertijd
  • Maatwerk
  • Persoonlijk advies

Balies van karton

Informatie opvragen
Data-Detox-Balie-1.jpg

Data Detox Bar

Voor de Bibliotheekservice Fryslân mochten we een Data Detox Bar op maat maken. We hebben de balie uit 2 delen gemaakt zodat hij makkelijker van de ene bibliotheek naar de andere te vervoeren is. Aan de voorzijde hebben we de tekst uitgesneden en op de achtergrond een open golf structuur gemonteerd. 

Balie-Corrie-Broks.jpg

Balie op maat

Voor de dames van Corrie Broks en Co heeft Karton Design een balie op maat mogen maken voor in het pop-up theater.  Omdat de dames op diverse locaties optreden is de balie zo gemaakt dat hij makkelijk uit elkaar te halen is en plat te vervoeren. Dit kan door het blad van de balie te tillen en de poot plat te maken.

Balie3.jpg

Informatiebalie op maat

Aan de voorzijde is de balie voorzien van tekst uitgesneden uit het Karton in de huisstijl. Waar de tekst is uitgesneden zijn de ribbels van het golfKarton zichtbaar. De balie is gemaakt uit 2 delen zodat hij eenvoudig te verplaatsen en transporteren is. Aan de achterzijde van de balie is ruimte om spullen uit het zicht op te bergen. 

Balie-Keep-the-Heartbeat-going.jpg

Balie bok

In Maastricht is deze balie in gebruik genomen, gebaseerd op Balie Bok, maar op wens van de klant aangepast. Deze balie is maar liefst 2 meter lang, 1,2 meter hoog en 0,6 m diep. Het schot aan de voor en achterzijde loopt door tot de vloer.

balie-stok-e1437053047699.jpg

Balie

Deze balie is op maat te maken en te bedrukken. Zo kunt u zich optimaal presenteren. De standaard Balie Bok als op de afbeelding heeft ene formaat van 120x60x100 cm. Liever een andere maat, dat is geen probleem, wij maken alles op maat. Je kunt hier een aanvraag doen, we sturen je dan een passende aanbieding.

Balie-gehoekt-1-e1437052353365.jpg

Balie

Deze balie heeft een groot zicht vlak en is daardoor uitermate geschikt om te bedrukken. Aan de achterzijde, uit het zicht van de klant, kunt u uw spulletjes opbergen. Balie Hok is gemaakt van 16 mm dik Karton board met een grafische toplaag. Hierdoor is de balie in top kwaliteit te met uw eigen uitingen en/of huisstijl.

Scroll naar boven