Alles kan van Karton!

Toonbank Display sateliet Schommelstoel Stoomboot1 Black Box 1

Hartelijk welkom op de website van Karton Design, dé Karton Specialist, want Alles kan van Karton! Vol passie ontwerpt Margrieta, alles (kan) van Karton. Of het nu gaat om verpakkingen, displays, beurs stands, tafels, stoelen, lampen, banken, telefoon hoesjes, alles kan van Karton!

Karton Design is een creatief ontwerp buro met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 12 jaar ervaring als ontwerpster bij diverse golfKarton producenten en is technisch Karton Specialist. Hierdoor heeft zij de bijnaam mevrouw Karton verkregen.

Als ontwerpster ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden in Karton toepassingen. Het lichte gewicht, de kracht en de eco-look bieden ongelimiteerde mogelijkheden. Het product Karton is laagdrempelig en leent zich uitermate voor praktische toepassingen in het dagelijks gebruik. U kunt hierbij denken aan verpakkingen, maar ook aan complete standbouw, display’s, tafels, stoelen, kasten, buro’s, banken, bedden, wanden, lampen, tassen, decoratie, etc.”

Alles kan van Karton!

„Mijn ontwerpen kenmerken zich door hun toepasbaarheid en het optimaal gebruik maken van het karton in al haar eenvoud en schoonheid.”

Voor de productie werk ik samen met diverse partners. Afhankelijk van de aantallen en de materiaal keuze, zijn ze elk specialist met hun eigen expertise. Zo kan ik de de juiste partner bij ieder product vinden

Lamp Mies IMG_0878 Eiffeltoren Balie Bok Kast op maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.