Redenen waarom je kartonnen meubels zou moeten gebruiken

Kartonnen meubels zijn bezig met een opmars. Steeds meer mensen kiezen ervoor om gebruik te maken van kartonnen meubels. Waarom? Kartonnen meubels zijn betaalbaar, goed voor het milieu en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Goedkope manier om je woning klaar te maken voor de verkoop

Bij de verkoop van je woning is het belangrijk dat potentiële kopers alle mogelijkheden van de ruimtes kunnen zien. Een volledige inrichting huren voor de verkoop van je huis kan erg duur uitvallen. De kosten hiervoor kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Met kartonnen meubels kunnen de mogelijkheden van de woning veel goedkoper getoond worden. Om een goede indicatie te geven over de kosten adviseren jou om contact op te nemen met een van onze specialisten.

1000 en 1 mogelijkheden met karton

Met karton kan bijna alles. Of het nou gaat om kleur, vorm of doeleinde. Wil je een tafel met een uniek ontwerp? Wil je de stoel van je droom? Dat kan. Wij kunnen het voor je maken! Heb jij een supergaaf idee? Vul het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Karton is recyclebaar en biologisch afbreekbaar

Meubels van karton zijn volledig biologisch afbreekbaar, te recyclen en gaan 10-20 jaar mee. Naast dat je unieke meubels in je bezit hebt ben je ook goed bezig voor het milieu. En als je de meubels weg wilt doen kan je ze in de papiercontainer stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.